220.000 ευρώ για προβλήτες για σκάφη αναψυχής στο λιμανάκι της Αλεξανδρούπολης - Alexpoli.gr

220.000 ευρώ για προβλήτες για σκάφη αναψυχής στο λιμανάκι της Αλεξανδρούπολης  Alexpoli.gr

«Πλώρη» για μία σημαντική παρέμβαση, που θα εξυπηρετήσει έναν βασικό στόχο για την ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, και συγκεκριμένα αυτόν ...

«Πλώρη» για μία σημαντική παρέμβαση, που θα εξυπηρετήσει έναν βασικό στόχο για την ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, και συγκεκριμένα αυτόν που αφορά στο θαλάσσιο τουρισμό, βάζει ο Οργανισμός Λιμένα. Με τη δημοσίευση διακήρυξης, στις 27/2, στη Διαύγεια, αναζητεί την πλέον συμφέρουσα προσφορά για την προμήθεια και εγκατάσταση πλωτών προβλητών μόνιμης χρήσης, στο λιμενίσκο μικρών σκαφών, συνολικού προϋπολογισμού 220.000 ευρώ.

Στόχος της παρέμβασης είναι να μπορεί το λιμάνι να αποτελεί σημείο στάσης και διαμονής μικρών και μεσαίων σκαφών αναψυχής, με όλες τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό για την τοπική οικονομία.

Όπως αναφέρεται στη σύμβαση, ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης Α.Ε. προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό, μέσω ΕΣΗ ΗΣ, για την προμήθεια νέων πλωτών προβλητών – κυματοθραυστών, βαρέως τύπου, με παραπετάσματα (πτερύγια απομείωσης κυματικής ενέργειας) από σκυρόδεμα, οι οποίοι θα εγκατασταθούν για μόνιμη χρήση, εντός του λιμενίσκου μικρών σκαφών λιμένα Αλεξ/πολης, σύμφωνα με τούς όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές που περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθ. 02/2019 διακήρυξη. Κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής, μεταξύ των διαγωνιζομένων προϊόντων, τα οποία πληρούν απολύτως τις τεχνικές προδιαγραφές της υπ’ αριθ. 02/2019 διακήρυξης. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 26-03-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ Ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης προσφορών: 29-03-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. Το πλήρες κείμενο της υπ’ αριθ. 02/2019 διακήρυξης είναι διαθέσιμο για ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση, μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΕΣΗ ΗΣ www.promitheus.gov.gr (συστημικός αριθμός:70555) και της ιστοσελίδας του αναθέτοντα φορέα, στη διεύθυνση www.ola-sa.gr.